Svømmelærer søges

Vi søger løbende dygtig svømmelærere og havfrueinstruktøter til undervisning i København, Gladsaxe, Gentofte og Århus.

Svømmelærer søges

Svømmelæreren.dk er en privat svømmeskole med undervisning i Vesterbro Svømmehal, Hillerødgade Bad, Adina Apartment Hotel samt egen svømmesal på Lyngbyvej i Hellerup. 

Der er ca. 1000 elever og 15 timeansatte lærere. Svømmeskolen tilbyder undervisning på små hold med fokus på den enkelte elev og på at lære at svømme rigtigt. Undervisningen bygger på succesoplevelser baseret på, at læreren ved præcis, hvilke udfordringer den enkelte elev er klar til.
Om jobbet:
Du skal undervise på børnehold fra begynder- til livredderniveau og/eller på havfruehold evt. med “udrykning” til børnefødselsdage og polterabends. Der er tale om små hold med 5, 7 eller 10 elever. Desuden er der voksenhold – begynder eller crawlhold. Der er tale om eftermiddagsvagter i hverdage og/eller formiddagsvagter i weekenden á 2-5 timers varighed. Der undervises 30 uger på en sæson fra september til maj.
Derudover søger vi også tilkaldevikarer.
Du er af natur grundig, legende og indfølende og sætter en ære i at opnå resultater med din undervisning.Vi underviser efter en fælles årsplan og fælles metodik.

I prøveperioden gives en startløn på kr. 200,- pr. time. Forberedelsestid er indregnet i timelønnen. Ved gennemført uddannelse + 3 måneders ansættelse hos Svømmelæreren vil timelønnen blive 250,- pr. time. Der vil være mulighed for at tage uddannelse i august* mandag til fredag fra kl. 09.00 til 15.30 + praktikforløb, opgave og livredderprøve. Alle skal gennemføre svømmelæreruddannelsen inden jul – men jo før, den er gennemført, des tidligere lønstigning.Svømmelæreruddannelsen koster 16.500 kr., men man vil kunne indgå en aftale, der indebærer, at man arbejder 2 sæsoner hos Svømmelæreren og dermed får uddannelsen gratis.

Holder man op før vil prisen være følgende:

Inden 1. sæson 50 % af uddannelsesbeløbet

Efter 1 sæson 25% af uddannelsesbeløbet

Inden 2 sæsoner 10 % af uddannelsesbeløbet

Om dig:
Vi forventer, at du har en svømmelærer eller svømmetræner uddannelse samt erfaring med undervisning i svømning og erfaring med svømning som udøver.Som person er du udadvendt og i stand til at kommunikere med mange forskellige mennesker.Til nogle af vagterne er der behov for gode engelskkundskaber, da vi udbyder svømmehold på engelsk.Som havfrueinstruktør er det en fordel at have erfaring med synkronsvømning men ikke et krav.Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Ditte Berdiin Rosenkrantz-Theil på Mobil 25772596.Motiveret ansøgning og CV sendes til info@svoemmelaereren.dk

*obs – ændrede uddannelsestider i sæson 2018-19